Midt i Eth 2.0 Preps, gir Ethereum bedre enn Bitcoin som den største gevinsten i Q2 2020

Mens Eth2.0 er i gang, ser det ut til at Ethereum-samfunnet forbereder seg på den rette måten å ønske oppgraderingen velkommen. Bitcoin Code siste rapport avslører at nettverket overpresterte Bitcoin med tanke på gevinst i kvartalet.

HODL-ing hele veien

2020 vil gå ned i bøkene som det verste året til nå. COVID-19-viruset forlot hele kloden i bokstaver. Mens årets andre kvartal ble avsluttet og tredje kvartal nettopp har begynt, har folk håpet på bedre dager fremover. Mens flere markeder gjennomgår enormt tap, ser det ut til at cryptocurrency-markedet klarer seg bedre enn de andre. CoinGeckos siste kvartalsrapport kaster lys over bevegelsene i cryptocurrency-markedet i løpet av andre kvartal av 2020.

Til tross for pandemien, plattformene i markedet fortsatte å gjøre oppgraderinger, utvide plattformene deres via partnerskap og mange flere aktiviteter, som drev markedet cap av cryptocururrency. CoinGeckos rapport antydet videre at den totale markedsandelen for kryptoaktiver var en økning på 44,5 prosent. Markedsprisen på stablecoin, Tether hadde vært vitne til en betydelig økning dette kvartalet, og for øyeblikket er marked cap for stablecoin så nær å ramme 10 milliarder dollar.

Mens markedskapitalet økte, falt volumområdet for handel med hele 55 prosent. CoinGecko antydet at dette tallet kunne være refleksjonen av ekstrem HODL-ing. Mot slutten av forrige måned delte Rafael Schultze-Kraft CTO for en online analyseplattform, Glassnode, en tweet som avslørte at 73 prosent av Bitcoin hadde sittet stille. Tweeten hans leste,

Begynn å få en stabil garantert inntekt ved å bruke den unike RJV12-algoritmen. akkurat nå!

I tillegg avslører dette også at samfunnet har et haussiøst følelse da de har ventet på en mulig prisøkning på Bitcoin.

Ethereum og Bitcoin toppgevinster

Rapporten fremhevet videre at Ethereum var kvartets største gevinst, da altcoin noterte 69,3 prosent gevinster. Bitcoin var ikke langt etter da kongsmynten fikk 42,5 prosent fortjeneste.

Andre fremtredende kryptokurser som XRP, BSV og BCH var vitne til svake gevinster.

Videre økte Etheruem også markedsdominansen med 1,6 prosent. Ethereum ser ut til å være den beste måten å ønske Ethereum 2.0 alias Serenity velkommen. Nettverket har tydeligvis overtatt kryptomarkedet.

Bitcoin’s Road To Recovery

Den beryktede Black Thursday fikk alle i kryptoindustrien til å stille spørsmål ved Bitcoins evne til å være et aktivitetsområde. CoinGecko-rapporten avslører imidlertid at kongemynten var vitne til en økning på 78 prosent siden dukkert. Mens mynten tok hele 48 dager å komme seg fullt ut fra Black Thursday’s slag, svever den fortsatt rundt $ 9000.

Til tross for den lovende prisbevegelsen på Bitcoin, var eiendelenes handelsvolum angivelig 20 prosent lavere enn første kvartal i 2020.