Niets beter dan Bitcoin: Anthony Pompliano.

Nadat Bitcoin eerst boven de $11.000 weerstand uitkwam op vrijdag en later op die dag naar $11.442 ging, twitterde vocale Bitcoin-voorvechter Anthony Pompliano vandaag lof voor Bitcoin en begon hij financiële instellingen te berispen die nog geen enkele verworvenheid hebben.

Hij noemde Bitcoin een bedrijfsmiddel met het best aangepaste rendement.

„Bitcoin wordt wakker en herinnert iedereen eraan waarom het koning is.“

Anthony Pompliano (aka Pomp), de medeoprichter en partner van Morgan Creek Digital, heeft een tweet gepubliceerd om de gemeenschap eraan te herinneren dat Bitcoin nu „kom naar Papa“ zegt.

Nadat Microstrategy en Square onlangs samen bijna een half miljoen Bitcoin hebben verworven, is het vlaggenschip van de cryptocrisis eindelijk boven de $11.000 uitgekomen en lijkt de weg naar $12.000 te zijn gebaand.

Merkwaardig genoeg begon Bitcoin te stijgen nadat Keith McCullough, de CEO van Hedgeye Risk Management, al zijn BTC’s had gedumpt.

„Niets beter dan Bitcoin“

In zijn recente tweets schreef Anthony Pompliano dat financiële instellingen (behalve Microstratey, Square en Grayscale, die dit jaar ook veel BTC hebben verworven) hun fiduciaire plicht schenden als ze geen blootstelling hebben aan Bitcoin.

Hij herinnert institutionele beleggers eraan dat ze betaald worden om de beste risicovrije activa met een hoog rendement te vinden en zegt dat er „niets beter is dan Bitcoin“.

Pomp heeft ook gedeeld dat institutionele beleggers op dit moment ten minste 513.542 BTC op hun balansen hebben staan.